Falconhoven

logo deMeester
logo deMeester

Residentie Falconhoven

Nieuwbouwproject Falconhoven is gelegen aan de Oude Leeuwenrui, een levendige buurt in de nabijheid van ’t Eilandje en het historische stadscentrum. Dit project bestaat uit 51 hedendaagse appartementen.

Een fijne mix van winkels, gezellige restaurants, koffiebars, gevestigde modehuizen, musea en pop-up stores. Residentie Falconhoven is de ideale uitvalsbasis voor mensen met een voorliefde voor al het goede dat Antwerpen te bieden heeft.

Een uitstekende ligging en oriëntatie in combinatie met ruime terrassen en hoge plafonds van 2,90m zorgen voor een optimale lichtinval met de prachtige skyline van Antwerpen op de achtergrond.

Het Londense architectenbureau Caruso St John Architects, opgericht in 1990 door Adam Caruso en Peter St John, stak de handen in elkaar voor dit elegante L-vormige gebouw omringt door een oase van groen. De grote gemeenschappelijke binnenhoven bieden de bewoners een plek om tot rust te komen en een prachtig uitzicht vanop de terrassen.

U hebt tal van keuzemogelijkheden op vlak van indeling en vormgeving van het interieur. De afwerking gebeurt aan de hand van een lastenboek. Er wordt steeds gewerkt met duurzame materialen van de hoogste kwaliteit.

Parkingfaciliteit alsook ruime fietsenbergingen zijn voorzien.

Samenvoeging tot een grotere unit is tevens mogelijk.

Fotogalerij

Red Star Line Museum
Het Eilandje vormt met de jachthaven een bruisende nieuwe stadswijk aan het water, gelegen in het noorden van Antwerpen.
Uitzicht op het MAS (Museum aan de Stroom).

Informatieplicht

  • Stedenbouwkundige vergunningen Ja
  • Bestemming woongebied
  • Dagvaardingen Nee
  • Rechterlijke uitspraken Nee
  • Voorkooprecht Nee
  • Verkavelingsvergunning Nee
  • OverstromingsgebiedNiet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.Meer wetenVerder gaan